Børnedag - de voksne mod børnene Børnedag - børnene mod de voksne

Velkommen til Røsnæs ølejr

På Røsnæs er alle, som vil hygge sig, slappe af og have det rart med hinanden, velkomne. Røsnæs er et af de mest tørre og solrige steder i Danmark. ølejren ligger i naturskønne omgivelser mellem marker og skovklædte bakker. Der er gå-afstand til stranden og købmanden. Lejren har sovetelte, et stort lejrkøkken, fællestelt og bålplads. Der er varmt brusebad, sauna og hottub. Feltsenge, luft- og skummadrasser kan lejes. Ring og reserver i forvejen. Vi har masser af tæpper. Vi har volleyballnet, børnebassin, trækvogne, mange slags spil, sangbøger, farver og maling m.m. Medbring gerne musikinstrumenter og gode ide'er. Vi er sammen om det praktiske og alle giver en hånd med madlavning, opvask, oprydning mv. Vi aftaler ved aftensmaden, hvem der køber ind og laver mad næste dag. Vi spiser lækkert hver dag, fordi indkøbene er fornuftige, og vi er et fællesskab. PS: Husdyr og egne telte må ikke medbringes.

Børnedag

Alle dage er børnedage på Røsnæs, men en af dagene i ugen plejer vi at give den en ekstra tand. I fællesskab planlægger vi sjove aktiviteter (skattejagt, eventyrlege eller hvad vi nu kan finde på) og børnevenlig mad. ølejren stiller gerne materialer til rådighed.

Lejren

ø-lejren ligger i naturskønne omgivelser mellem marker og skovklædte bakker. Røsnæs er et af de mest tørre og solrige steder i Danmark. Når du sidder foran køkkenteltet har du den smukkeste udsigt over det bakkede landskab og Kalundborg Fjord. Fra lejren er der gå-afstand til stranden og købmanden.

En helt almindelig ferie dag

Et ofte stillet spørgsmål er, hvad laver man på en ølejr? - Det er lidt svært at svare direkte på, men læs "En dag i uge 28" som giver et godt billede af en dag i lejren.

Nyt i 2017

I 2017 fik vi 2 nye køleskabe!!
og Vores fællestelt fik nyt tag og bliver bredere og længere. Vi fik også vinduer med fluenet i køkkenteltet-

Nyt i 2015

I 2015 fik vi en dejlig stor stegepande!!
Stegepanden

Mer nyt i 2015 som vi har savnet i mange år

Vi fik også nye rustfrie køkkenborde
rustfrie ståborde

Nyt i 2014

I 2014 fik vi et nyt kæmpe køkkentelt.

Nyt i år 2013

Vi får 2 nye sovetelte. Hot-toppen lejer vi igen, så den virker hele sæsonen. Vi har købt et lækkert stort komfur med 6 gasblus og indbygget ovn. Vi har også købt en konvektionsovn (gasovn med elblæser og vandtilførsel).
Komfuret og ovnen

Nyt i 2012

I 2012 fik vi nye borde og 2 nye sovetelte. Samt vi Lejede en hot-top for hele sæsonen.

Nyt i 2011

I 2011 fik vi 20 nye bænke, lavet af douglas gran. Bagefter er de blevet olieret, så de ikke tager mod vand, 'hvis' der skulle komme en byge.
En af de nye bænke


Siderne er sidst opdateret d. 13 September 2018
Finder du fejl eller mangler på siderne så mail til Bjarne